Tvättstuga

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

Tvättstuga

Alla som är medlemmar i HSB har fått ett inbetalningskort för medlemskapet. Detta beror på att brf Rågö avskaffade kravet att medlem i brf Rågömåste vara medlemi HSB.Tidigare

betalades hela avgiften av föreningen. Från och med 2008 skall emellertid alla bestämma själva om sitt medlemskap. Brf Rågö är fortfarande medlem i HSB och betalar 100 kr per medlem i avgift. Ev frågor om medlemskapet skall ställas till HSB’s medlemssektion. (2008-02-02)

Att vara medlem i HSB innebär en del förmåner. Du får t ex rabatt när du handlar i HSB-butiken. HSB har ett avtal med DALOC, som förmodligen innebär marknadens lägsta priser på säkerhetsdörrar.

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.