El

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

El

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Vi har individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt. HSB lägger till kostnaden för den el du förbrukat föregående kvartal på den första månadsavgiften i det block om tre vi får inför varje nytt kvartal.

På så sätt får vi en starkare förhandlingssits gentemot leverantören, och kan förhandla till oss ett bättre pris per kWh än vi kan göra som enskilda abonnenter.

Du kan få inloggningsuppgifter från styrelsen så att du kan gå in på Home Solutions hemsida och se din förbrukning dag för dag.

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.