ComHem

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

ComHem

HSB har ett ramavtal med Bredbandsbolaget som Brf Rågö har skrivit på. Det innebär att vi har upp till 250 MB/sek i det jack du finner ovanför ytterdörren till din lägenhet. Du kan även få Bredbandsbolagets telefoni den vägen. Föreningen betalar bredbandsuppkopplingen och den fasta avgiften för telefoni, om du väljer det. Du betalar bara för dina telefonsamtal. Du kan förstås också abonnera på Bredbandsbolagets digitala TV-utbud och betala för det.

Länk till Bredbandsbolaget

För att göra vad vi kan för att höja säkerheten har vi ersatt de fysiska nycklarna till portarna med en liten nyckelbricka -- samma inpasseringssystem som vi redan har för tvättstugorna. Alla inpasseringar loggas, så att polisen kan få veta vem man ska intervjua om det händer något.

Släpp inte in främmande personer genom porten!

Besökare som inte har någon egen nyckelbricka till porten kan man släppa in genom ett enkelt "telefonsamtal":
Väl framme vid porten ringer besökaren upp Dig från sin mobiltelefon. Du kan då öppna porten genom att från lägenheten ringa ett särskilt nummer från en av de telefoner Du på förhand anmält till den nyckelansvarige för uppgiften.

Det kan vara en mobiltelefon eller en fast telefon. Låt två signaler gå fram så öppnas porten utan att någon lyfter på luren i den andra änden. (Tre signaler betyder något annat för systemet.)

Naturligtvis kan Du också gå ner till porten och öppna den!


Det samtal du ringer för att öppna porten kostar ingenting, då ingen svarar i den andra änden.

Men din telefon måste visa vad det är för nummer du ringer från! Därför kan du inte ha dolt eller hemligt telefonnummer!


Posten, Tidningstjänst och hantverkare har egna nyckelbrickor. Men dessa programmeras så att de bara gäller tider som är aktuella för dem.


När du flyttar avregistreras din familjs samtliga nyckelbrickor. Därför ber vi dig lägga dem i en burk hos vår nyckelansvarige, så att vi kan programmera om dem för någon annan.

Vi bytte ut alla portar under januari 2012.

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Vi har individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt. HSB lägger till kostnaden för den el du förbrukat föregående kvartal på den första månadsavgiften i det block om tre vi får inför varje nytt kvartal.

På så sätt får vi en starkare förhandlingssits gentemot leverantören, och kan förhandla till oss ett bättre pris per kWh än vi kan göra som enskilda abonnenter.

Du kan få inloggningsuppgifter från styrelsen så att du kan gå in på Home Solutions hemsida och se din förbrukning dag för dag.

Här hoppas du får svar på frågor om TV och bredband. Rågö är din leverantör av el, så du kan inte ha ett avtal med någon annan leverantör av din el.

Vi har ComHems analoga TV-utbud i våra lägenheter. Det är bara att plugga in din TV för att få standardutbudet i TVn. Vill du ha ComHems digital-TV och/eller fler kanaler måste du vända dig till ComHem för ett abonnemang.

Läk till ComHem

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.