Cykelförråd

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

Cykelförråd

Vi har ett antal cykelbodar i föreningen. Det är de röda träskjulen med numrerade dörrar som finns lite här och var mellan husen. Dessa bodar är endast avsedda för cyklar. Vi har också ett par cykelrum, där man kan ställa upp sin cykel (Ringstedsgatan 8 och Lollandsgatan 9).

I varje bod ska finnas fem cyklar, och för att få ihop det antalet får boden nyttjas av mer än en lägenhet. Som ni kanske har lagt märke till, så har vi rustat upp några bodar varje år. Vi bygger om dem i den takt vi anser att vi har råd. I de ombyggda bodarna finns en hylla ovanför cykelstället. Där kan man förvara sådant som tål vinterkylan. På golvet ska det bara finnas cyklar!

Man kan inte hyra en bod. Man får ställa sig i kö hos föreningens nyckelansvarige. För 300 kr i pant får man en nyckel.

Boden återgår till föreningen när du flyttar, och du får tillbaka din pant för nyckeln.

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.