Allmän information

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

Allmän information

Inpasseringssystemet i portarna

För att ta emot besökande som inte har någon nyckelbricka:
Den besökande ringer upp dig när han eller hon kommit fram till din port.

Du kan då öppna porten genom att ringa ett speciellt telefonnummer från en av de telefoner som anmälts till den nyckelansvarige i samband med att du hämtade ut nyckelbrickan. Det är bara dessa telefoner som kan öppna porten!


Låt två signaler gå fram – inte en signal, och inte tre, utan precis två signaler. (Tre signaler betyder ett kommando som inte är implementerat i vårt system.)


Du kan förstås också gå ner till porten och öppna den själv.


Släpp inte in människor som Du inte känner igen! Fråga åtminstone vem de ska besöka. Bäst är att de ringer upp vederbörande och blir insläppt av denne.

Det är genom att vara hjälpsamma mot okända som vi hjälpt tjuvarna att göra den senaste tidens inbrott hos våra grannar.


Det är Brf Rågö som är din leverantör av el

Från och med 1 september 2011 köper brf Rågö in all el som vi förbrukar i föreningen.

Därmed står föreningen som leverantör av den el du förbrukar i din lägenhet, och du betalar din förbrukning på samma sätt som du betalar månadsavgiften – alltså på avin för månadsavgiften.

En gång i kvartalet betalar du den ström du förbrukade föregående kvartal.

Vi kommer att under en övergångstid köpa in ström på spotmarknaden. Under den tiden kommer det pris föreningen betalar att variera en del. Det kommer rimligen att stiga när kylan kommer. Tills vidare har vi satt priset till 1 kr/kWh. Nätavgiften står föreningen för.

Ett papper med inloggningsuppgifter till Home Solutions hemsida kan hämtas vid ett lämpligt Öppet Hus, där du kan följa din elförbrukning dag för dag, eller månad för månad.
Eftersom all el som förbrukas inom Rågö redan är mätt när den når din egen lägenhets mätare, så kan du inte ha någon annan leverantör än Rågö.

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.