Öppet hus

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

Föreningen

Under denna flik finner du sådant som handlar om bostadsrättsföreningen mer allmänt.

Öppet Hus

Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus, kl 18:00-18:30 samma dag som vi har styrelsemöte. Syrelsemöten äger som regel rum den tredje tisdagen i varje månad.

Föreningsstämman

Föreningsstämma hålls i maj månad varje år. Stämman är bostadsrättsföreningens högsta beslutande organ. Här väljer medlemmarna sin styrelse, och fastställer det uppdrag styrelsen har att arbeta efter under det kommande verksamhetsåret. Styrelsen är föreningens verkställande organ. Som ett led i detta har varje medlem möjlighet att lämna in en skriven motion som beskriver vad denne vill att styrelsen ska genomföra under året. Styrelsen tänker igenom motionens konsekvenser, och lägger på stämman fram sitt förslag på hur motionen ska hanteras. Stämman fattar sedan sitt beslut.

Motionen ska vara skriftlig, och inlämnad till styrelsen innan januari månads utgång. Läs mer om detta i föreningens stadgar.

Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.