För mäklare

Tidsbokning

snabbokning2

Rågö har två tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning:

Avdelning 1: Avdelning 2:
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 grovtvättmaskin (8 kg)
2 torkskåp
2 torktumlare
2 tvättmaskiner (5 kg)
1 torkskåp
1 torktumlare

Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

För mäklare

1På denna hemsida finns all tänkbar information om föreningen och dess omgivning.


Brf Rågös organisationsnummer: 716416-3938


Rågös verksamhets- och
ekonomiska berättelse

Den som vill köpa en bostadsrätt i vår förening måste godkännas som medlem i föreningen innan överlåtelsen kan äga rum.

Som underlag för detta beslut behöver vi ett aktuellt anställningsintyg med angivande av lön och anställningsform. Företagare och pensionärer får styrka sin betalningsförmåga på annat lämpligt sätt.

Mäklaren ska informera om detta, och lägga in detta på HSBs portal tillsammans med övriga dokument. Sedan någon tid tillbaka vill vi även träffa alla nya medlemmar innan de flyttar in i lägenheten


Som medlem i föreningen är man skyldig att följa föreningens stadgar och trivselregler, samt ta till sig den information som styrelsen löpande publicerar på hemsidan och i ett informationsblad, RågöNytt, som delas ut i brevlådan.

Föreningen är inte skyldig att översätta denna information till andra språk! Man måste aktivt ta reda på vad som gäller, men då hjälper styrelsen förstås till efter bästa förmåga.


Om tillräcklig information föreligger fattas beslut om ansökan om medlemskap på närmaste styrelsemöte. När styrelsemöten infaller finner Du i vår Kalender. Normalt har vi våra styrelsemöten den tredje onsdagen i varje månad.

Med lägenheten ingår i överlåtelsen (med några få undantag) inga externa förråd av något slag förutom de som finns på balkong eller terrass. Loftgången, i hus där sådan finns, tillhör inte lägenheten.

Våra gemensamma lokaler finner du under fliken "Lokaler och resurser" här intill.

För mäklares visning av lägenhet i brf Rågö: På grund av den ökade inbrottsrisken har vi installerat ett nytt inpasseringssystem.

Det innebär att vi kommer in genom porten med hjälp av en särskild nyckelbricka som den boende kan hämta ut hos den nyckelansvarige.

Porten kan också öppnas för besökare som saknar en sådan nyckelbricka genom att den boende ringer ett särskilt telefonnummer från telefonen i lägenheten eller från en förvald mobiltelefon.

Vi uppmanar alla boende att stänga porten om någon ställt upp den. Därför ligger det i säljarens intresse att Du som mäklare känner till detta.

Vi anlitar HSB för lägenhetsadministration och ekonomisk förvaltning. Det är till HSB Du skickar alla handlingar beträffande överlåtelser (inklusive anställningsintyget) och pantsättningar -- om du inte lärt dig lägga in dokumenten direkt i HSBs portal.

HSBs växel: 010-442 10 00Kontakt & Karta

Vi finns på :
Ringstedsgatan 12
164 48 KISTA

Rågö omringar den gröna kullen mittemot Kista Science Tower. På kullen ligger Ärvinge gård, där styrelsen har sitt kontor.
Telefonsvarare: 08 - 751 69 58
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppet hus

2Du har en möjlighet att träffa någon i styrelsen på Öppet Hus samma dag som  styrelsemötet, kl 18:00-18:30, alltså en halvtimme innan mötet börjar.